Ce sunt cardurile Auto Assistance?

Intrucat dorim sa fim un partener de baza si pe termen lung pentru dumneavoastra, am conceput un produs exclusivist adresat clientilor nostri care vine cu servicii suplimentare pentru masina dumneavoastra.

Cardurile Auto Assistance reprezinta primul serviciu din Romania care combina atat serviciul de consultanta in alegerea celei mai potrivite asigurari la cel mai bun pret de pe piata cat si asistenta rutiera in cazul producerii unei avarii, rezolvarea fluxului de documente si reprezentarea in fata asiguratorului, masina la shimb pe perioada reparatiilor si multe alte beneficii pe care le puteti citi in detaliu mai jos.

Aveti nevoie de aceste carduri?

Ca sa va fie mai usor sa decideti, puneti-va urmatoarele intrebari:

Asistenta asigurari. 
Aveti nevoie de consultanta in alegerea unei asigurari care vi se potriveste, la cel mai bun pret de pe piata si de la un asigurator de incredere?

Asistenta dauna. 
Doriti sa nu aveti niciun stres in cazul producerii une daune?

Rezolvare flux de documente. 
Doriti sa nu mai pierdeti dumneavoastra timpul cu avizarea si constatarea unei daune la asiguratori, rezolvarea fluxului de documente, reparatia masinii?

Asistenta rutiera. 
Doriti sa stati linistit cand plecati la drum stiind ca orice problema apare sunati la un numar de telefon si va venim in ajutor oriunde in Romania sau Europa?

Masina la schimb. 
In cazul unei reparatii doriti o masina la schimb pentru ca sa va continuati treburile ca si cand ar fi masina dumneavoastra?

 

Daca la cel putin una dintre ele raspunsul este afirmativ, atunci cu siguranta aveti la indemana cea mai completa gama de servicii din Romania. Pentru ca dorim sa va simplificam viata, va oferim cea mai simpla solutie: cardurile Auto Assistance.

 

Back to Top