Prezentare broker asigurare Consultant AA

Consultant A.A. – Broker de asigurare SRL este o societate cu capital integral romanesc, număr de autorizare C.S.A. 1090/03.12.2008, număr înmatriculare Registrul Brokerilor RBK – 537/09.12.2008, număr ordine Registrul Comerţului J40/13254/2011, Cod Unic de Inregistrare 16722432.

Incepand cu anul 2015 ConsultantAA este Membru UNSICAR logo-uniscar

Societatea si-a pastrat divizia de corporate insa si-a dezvoltat si divizia de retail, avand reprezentante in Bucuresti, Suceava, Timisoara, Baia Mare, Arad, Criova, Targoviste, Ploiesti, Brasov, urmand a fi prezenta in toate localitatile importante din tara in perioada urmatoare, pentru a deveni un broker national.

Prioritatile noastre sunt satisfacerea cerintelor si asteptarilor consumatorului prin alegerea celor mai bune programe de asigurare cat si crearea unei echipe de specialisti la nivel national care sa poata raspunde exigentelor pietei de asigurari.

Satisfactia clientilor si inalta calitate a serviciilor este preocuparea noastra permanenta, motiv pentru care flexibilitatea, profesionalismul si increderea sunt  caracteristci ale echipei noastre.

Spiritul de echipa, transparenta informatiilor, leadership-ul, comunicarea si optimismul sunt atribute ce ne diferentiaza si ne ajuta sa ne dezvoltam intr-un mod sigur si frumos.

Nu in ultimul rand parteneriatele cu asiguratorii importanti care activeaza pe piata ne ajuta sa va oferim programe complexe de asigurare adaptate necesitatilor dvs.

Detalii despre registrului intermediarilor: descarca resigstrul.

Back to Top