Prezentare broker asigurare-reasigurare Consultant AA

Intr-o lume in care viteza, schimbarea si increderea sunt aspecte esentiale, alegerea unui partener de afaceri reprezinta o adevarata provocare!

Pentru ca asigurarile reprezinta unica solutie pentru a-ti continua activitatea fara pierderi chiar si in cazul producerii unor evenimente nedorite, alegerea unui broker de asigurare de incredere, este extrem de importanta!
Prin prisma valorilor sale, a expertizei, a profesionalismului si experientei angajatilor si colaboratorilor, Consultant AA va ofera solutiile de care aveti nevoie in domeniul asigurarilor.
Prin actiunile intreprinse de programe motivationale, de training si dezvoltare personala oferite angajatilor si colaboratorilor, prin implicarea activa in actiunile de educatie financiara, Consultant AA isi propune sa contribuie la ridicarea nivelului calitativ al activitatii de intermediere in asigurari, la aducerea unui plus de valoare mediului in care activeaza!

Consultant A.A. – Broker de asigurare-reasigurare SRL este o societate cu capital integral romanesc, număr de autorizare C.S.A. 1090/03.12.2008, număr înmatriculare Registrul Brokerilor RBK – 537/09.12.2008, număr ordine Registrul Comerţului J40/13254/2011, Cod Unic de Inregistrare 16722432.

Incepand cu luna Aprilie 2017 ConsultantAA este Membru PRBAR 

Societatea si-a pastrat divizia de corporate insa si-a dezvoltat si divizia de retail, avand reprezentante in Bucuresti, Suceava, Timisoara, Baia Mare,  Craiova,  Ploiesti, Brasov, Pitesti, Alba Iulia si Lugoj urmand a fi prezenta in toate localitatile importante din tara in perioada urmatoare, pentru a deveni un broker national.

Prioritatile noastre sunt satisfacerea cerintelor si asteptarilor consumatorului prin alegerea celor mai bune programe de asigurare cat si crearea unei echipe de specialisti la nivel national care sa poata raspunde exigentelor pietei de asigurari.

Satisfactia clientilor si inalta calitate a serviciilor este preocuparea noastra permanenta, motiv pentru care flexibilitatea, profesionalismul si increderea sunt  caracteristci ale echipei noastre.

Spiritul de echipa, transparenta informatiilor, leadership-ul, comunicarea si optimismul sunt atribute ce ne diferentiaza si ne ajuta sa ne dezvoltam intr-un mod sigur si frumos.

Nu in ultimul rand parteneriatele cu asiguratorii importanti care activeaza pe piata ne ajuta sa va oferim programe complexe de asigurare adaptate necesitatilor dvs.

Download Informare Prealabila

Back to Top