1359451425710_RCA

Asigurari Auto RCA si CASCO

Va pasa de masina dumneavoastra? Doriti sa economisiti banii necesari reparatiei sau inlocurii acesteia in cazul producerii unor evenimente nedorite? Vreti sa fiti in legalitate incheind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii create tertilor prin accidente de circulatie? Noi va oferim cele mai bune solutii pentru dumneavoastra atat pentru asigurarea CASCO cat si pentru asigurarea RCA!

Preturi asigurari auto

Va oferim acum asigurari auto ieftine; va puteti calcula singuri preturile utilizand programul de calcul RCA auto si RCA online ca sa obtineti un RCA ieftin.

Asigurari Obligatorii: Asigurari auto RCA– Raspunderea civila pentru prejudicii create tertilor prin accidente de circulatie

Asigurari Facultative : Asigurari CASCO – Asigurarea de avarii si furt a autovehiculelor

II. RCA-ul este asigurarea obligatorie de raspundere civila auto prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto sunt despagubiti, fie ca este vorba de daune la autovehicule, vatamari corporale, decese sau pagube aduse proprietatilor. Aceasta asigurare se incheie pentru toate autovehiculele inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.

PROPRIA ASIGURARE RCA

  • NU protejeaza autovehiculul dumneavoastra.
  • NU va da dreptul la despagubiri chiar daca ati fost vinovat sau nevinovat de producerea accidentului.

SCOPUL ASIGURARII RCA

Asigurarea de raspundere civila auto are un scop bine definit: cel pagubit sa primeasca in mod obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite, indiferent de situatia materiala a celui care a produs evenimentul. In acest fel, asigurarea este atat in interesul celui care a suferit paguba, cat si al celui care a fost vinovat de producerea sa.

Se poate intampla ca, doar dintr-o mica neatentie la volan, un conducator auto sa produca daune de o valoare ridicata, astfel incat sa nu fie capabil sa le suporte din bugetul propriu, ceea ce ar duce la litigii, uneori de lunga durata si cu costuri mari, sau ar atrage alte tipuri de sanctiuni asupra sa.

Despagubirile se platesc si atunci cand cei care au fost prejudiciati nu au domiciliul, sediul sau resedinta in Romania. In cazul in care conducatorul autovehiculului care a produs accidentul este alta persoana decat proprietarul, compania de asigurari suporta despagubirea in baza RCA-ului.

Pentru a va putea obtine oferte pentru dumneavoastra, va rugam sa ne contactati direct.

Solicita o oferta

Acte necesare
– Certificat inmatriculare;
– Copie CI proprietar/CUI;
– Copie permis de conducere;
– Copie dupa polita veche.

Back to Top