bunuri_locuinte_header_pic

Pentru a-ti proteja investitiile si a te asigura ca si pe viitor te poti bucura de bunurile ce le-ai agonisit, indiferent de evenimentele nedorite ce s-ar putea produce independent de vointa ta, Consultant A.A. Broker de asigurare SRL iti pune la dispozitie o paleta bogata de asigurari de cladiri si bunuri impreuna cu consultanta necesara in alegerea asigurarii ce ti se potriveste, pentru cele mai noi asigurari de locuinte din 2012.

Persoane fizice

Conform legislatiei din Romania , toti proprietarii de locuinte, fie ca sunt case de vacanta sau imobile locuite permanent de catre proprietari sau chiriasi, din materiale de constructie dure (beton, caramida) sau alte materiale (lemn, paianta, etc) sunt obligati sa incheie o polita de asigurare pentru riscurile de catastrofa (PAD). Pentru o asigurare complexa, puteti opta pentru asigurari facultative de locuinte ce va protejeaza de toate riscurile posibile.

Pentru a obtine informatii despre variantele de care puteti beneficia si a sti cat va costa polita dumneavoastra de asigurare, ne-ar face o deosebita placere sa va obtinem noi ofertele cele mai potrivite pentru dumneavoastra.

In afara de asigurarea cladirilor, va puteti asigura si bunurile de orice natura din incinta cladirilor/locuintelor sau din alte spatii special amenajate

Exista polite speciale pentru cladiri cu toate riscurile incluse sau cu o parte din riscuri asigurare, in functie de bugetul si preferinta clientului. De asemenea, exista asigurari complexe care ofera in afara asigurarii cladirilor si asigurarea de bunuri, accidente persoane si raspundere civila fata de terti gratuit in anumite limite sau contra cost la sumele asigurare dorite de client

Pentru a obtine informatii despre variantele ce le puteti avea si a sti cat va costa polita dumneavoastra de asigurare, ne-ar face o deosebita placere sa va obtinem noi ofertele existente pentru dumneavoastra.

Solicita o oferta

Acte necesare

1. Ce doriti sa asigurati (cladiri, bunuri, accidente persoane, etc)
2. Copie CI proprietar/CUI
3. Detalii despre constructie:

-adresa exacta;
-suprafata utila;
-numarul de camere (pentru persoane fizice);
-anul constructiei;
-din ce este facuta constructia (beton, caramida, lemn, etc.);
-valoarea bunurilor si ce fel de bunuri sunt.

Persoane juridice

Putem intermedia si obtine pentru dumneavoastra toate tipurile de asigurari de care aveti nevoie:
Asigurare de bunuri pentru companie: cladiri, stocuri, echipamente, aparate si alte bunuri. Pentru a fi convins ca beneficiati de solutia optima pentru asigurarea bunurilor dumneavoastra si a fi protejat de eventualele pierderi cauzate de distrugerea sau avarierea acestora precum si de pierderile indirecte cauzate de intreruperea activitatii, va oferim o paleta complexa de polite de asigurare. In acest sens, va putem ajuta sa alegeti variantele optime ce vi se potrivesc, prin intermediul specialistilor nostri.

Solicita o oferta

Asigurarea de constructii montaj: acest produs protejeaza interesele financiare ale societatilor de constructii, asigurand derularea in bune conditii a proiectelor angajate, adresandu-se in special antreprenorilor, constructorilor si sub-contractorilor acestora.

Fiind o asigurare de tip „toate riscurile”, ce va poate proteja de pierderi considerabile, prin “know how”-ul pe care-l detinem, noi va putem oferi consultanta necesara pentru a obtine cea mai potrivita si eficienta protectie pentru afacerea dumneavoastra. Putem oferi solutii care va vor proteja impotriva pierderilor de profit sau in cazul eventualelor accidente, inainte ca lucrarea sa fie finalizata.

Asigurari pentru IMM-uri

Aveti un IMM si doriti sa beneficiati de protectie pentru afacerea dumneavostra?  Atunci aflati ca exista produse speciale de asigurare pe care vi le putem pune la dispozitie daca ne solicitati o oferta.

Solicita o oferta

Cargo este polita ce o poate incheia proprietarul marfurilor pe timpul transportului acestora pentru riscurile ce pot aparea pe timpul transportului, inclusiv furtul/vandalismul. Se asigura fiecare transport in parte sau abonament, la valoarea totala a marfurilor transportate.

Obiectul asigurarii pot fi marfuri, obiecte (expres menţionate în polita de asigurare) pe durata transportului efectuat cu orice mijloc de transport (maritim, feroviar, rutier, aerian), în limitele teritoriale menţionate în poliţa de asigurare, precum şi pe durata depozitarii intermediare (anterioara destinatiei finale).

Back to Top