A24 asistenţă rutieră

A24 asistenţă rutieră

Bucură-te de mașina ta și călătoreşte în siguranță, oriunde în Europa! WEBCAR îți oferă serviciul de asistență rutieră prin pachetul „A24 Internațional”, asigurată pe întreg teritoriul Europei. În caz de accident sau defecțiune, echipa de intervenție A24 se va deplasa până la tine și îți vor acorda asistența necesară, A24 asistenţă rutieră.

  • Depanare pe loc: O echipă de intervenție va sosi la locul incidentului cât mai curând posibil și va face reparația necesară dacă acesta poate fi soluționată pe loc.
  • Tractare: Dacă reparația nu poate fi soluționată pe loc, un autovehicul special îți va transporta mașina până la cel mai apropiat service din rețeaua A24.
  • Transportul pasagerilor: Dacă reparația nu poate fi soluționată pe loc, echipa de asistență rutieră va asigura transportul pasagerilor către cea mai apropiată unitate A24.
  • Autovehicul la schimb: O mașină A24 este pusă la dispoziția clientului, în regim rent-a-car, până la soluționarea reparației mașinii proprii.
  • Cazare: Pasagerii mașinii avariate pot beneficia de cazare într-una din unitățile partenere A24, unde vor fi transportați de echipa de intervenție.
  • Repatrierea persoanelor: Pasagerii vehiculului avariat pot fi transportați de la locul incidentului în țara și orașul de reședință.
  • Repatrierea mașinii: În cazul în care este nevoie de mai mult timp pentru reparațiile necesare, autovehiculul avariat poate fi transportat de la locul incidentului în țara și orașul de reședință ale posesorului.
  • Recuperare off-road: O echipă soluționează identificarea și recuperarea autovehiculului cu un utilaj de intervenție.

 

Teritorialitate:

Polita valideazà pe teritoriul României si in Europa (Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia&Hetegovia, Bulgaria, Chia, Cipru, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ilanda, Islanda, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Mara Britania, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria, Vatican).

Perioada asigurarii:

Asigurarea este valabilà 365 zile.

Râspunderea  incepe la ora „0” a datei prevazute in polita de asigurare, dar nu inainte de ora 24 a zilei urmätoare celei in care a fost emisà polita si s-a achitat prima de asigurare.

Conditii:

Termenii, clauzele, conditile si excluderile sunt explicit specificate in polita si conditiile generale de asigurare si in eventualele clauze suplimentare.

 

 

Articolul anterior
Articolul următor