Despre noi

Companie și Valori

Valori Misiune Obiective

ATITUDINE prin APTITUDINE

Satisfacţia clienţilor şi înalta calitate a serviciilor este preocuparea noastră permanentă, motiv pentru care flexibilitatea, profesionalismul şi încrederea sunt  caracteristici ale echipei noastre. Spiritul de echipă, transparenţa informaţiilor, leadership-ul, comunicarea şi optimismul sunt atribute ce ne diferenţiază şi ne ajută să ne dezvoltăm într-un mod sigur şi frumos.

În echipa  noastră lucrăm împreună, comunicăm şi ne ascultăm. Respectăm munca celuilalt, criticăm constructiv iar optimismul este starea zilnică a tuturor.

single-gallery-1

Grija şi respectul pentru oameni ne ajută să fim  DEZVOLTATORI DE  BUSINESS și DEZVOLTATORI DE OAMENI.

Priorităţile noastre sunt:

satisfacerea cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor prin propunerea şi alegerea celor mai bune programe de asigurare
Creaarea unei echipe de specialişti la nivel national care să poată răspunde exigenţelor pieţei de asigurări
performance

Ne dorim să fim prima opţiune a clienţilor şi ne dorim sa fim un exemplu atat pentru serviciile pe care le oferim, cât şi pentru relaţie dintre intermediar şi client.

Ne dorim să oferim un mix bun între serviciile de Asigurare, protecţia pe care acestea o oferă şi consilierea pe care noi o oferim.

Principalul nostrum obiectiv este acela de a-i mulţumi pe clienţi, iar satisfacţia clienților inseamnă pentru noi PERFORMANŢĂ.

Consultant A.A. – Broker de Asigurare-reasigurare SRL este o societate cu capital integral romanesc, număr de autorizare C.S.A. 1090/03.12.2008, număr înmatriculare Registrul Brokerilor

RBK – 537/09.12.2008, număr ordine Registrul Comerţului J40/13254/2011, Cod Unic de Inregistrare 16722432.

Te streseaza gandul unei daune?
Nu stii daca asigurarea aleasa este cea mai buna pentru tine? Esti suficient de responsabil in viata?
Noi avem solutii pentru tine!
Te sfatuim sa zambesti mai des si sa ne lasi pe noi sa lucram pentru tine, pentru tot ce tine de asigurari!
Testeaza-ne si hai intr-un parteneriat pe termen lung, pentru mai putine griji si mai mult confort!

Începând cu luna Aprilie 2017 ConsultantAA este Membru PRBAR (Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare).  

Societatea şi-a păstrat divizia de corporate însa şi-a dezvoltat şi divizia de retail, având reprezentanţe în Bucuresti, Alba Iulia, Baia Mare,  Brasov, Craiova, Fagaras, Sibiu, Timisoara si Zalau. urmând a fi prezentă în toate localităţile importante din ţară în perioada următoare, pentru a deveni un broker naţional. 

În conformitate cu prevederile art.12 alin.6 şi art.13 din Legea 236/2018 privind distribuţia de asigurări, referitor la informaţiile pe care asiguratorii şi intermediarii de asigurări trebuie să le furnizeze clienţilor, vă aducem la cunoştinţă că societatea CONSULTANTAA BROKER DE

ASIGURARE REASIGURARE SRL („CAA”) este autorizată în conformitate cu dispoziţiile Regulamentului UE nr.679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, şi ale Directivei CE nr.58/2002 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.