Plata politei RCA online in rate.

rca-rate

De acum puteti achita polita RCA online, cu cardul, in 2,3 sau 4 rate fara comision! Procesul dureaza doar 10 minute, fara nici un document in plus, fara alte cerinte suplimentare sau comisioane ascunse.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati calculatorul RCA si sa introdueti informatiile necesare.

Calculatorul va calculeaza si va cauta cele mai bune preturi de pe piata de la cei mai de incredere asiguratori.

Nu va mai ramane decat sa alegeti asigurarea care va este cea mai convenabila si sa alegeti modalitatea de plata online.

Puteti achita integral sau in 2,3 sau 4 rate fara nici un comision sau dobanda. Daca alegeti plata in rate trebuie sa selectati tipul de card pe care il aveti si veti fi redirectionati pe platforma securizata de plata online unde veti introduce informatiile de pe card. Daca informatiile sunt corecte si nu aveti nici o problema cu cardul plata va fi efectuata cu succes si in cateva minute veti primi pe email polita RCA.

Preturi promotionale pentru cardurile Auto Assistance.

Daca nu aveti inca un card Auto Assistance acum este momentul sa profitati de reducerile promotionale!

Cardul Auto Assistance Basic va este oferit GRATUIT daca sunteti clientul nostru. Profita si comanda acum!

Cardul Auto Assistance Gold are un pret promotional de doar 300 Lei pe an. Puteti achita in maxim 4 rate cu doar 75 Lei pe trimestru. Profita si comanda acum!

Cardul Auto Assistance VIP are un pret promotional de doar 400 Lei pe an. Puteti achita in maxim 4 rate cu doar 100 Lei pe trimestru. Profita si comanda acum!

Afla mai multe despre beneficiile cardurilor Auto Assistance, un produs exclusivist adresat clientilor nostri care vine cu servicii suplimentare pentru masina dumneavoastra. Astfel puteti beneficia de o gama completa de servicii, incepand de la serviciul de consultanta in alegerea celei mai potrivite asigurari la cel mai bun pret de pe piata cat, asistenta rutiera in cazul producerii unei avarii in Romania sau Europa, rezolvarea fluxului de documente in cazul unei daune, pana la reprezentarea in fata asiguratorului in cazul unui eveniment neplacut sau masina la shimb pe perioada reparatiilor.

Back to Top